Wij zijn…

Jongeren Milieu Actief. Volg de laatste nieuwtjes op milieu gebied, neem deel aan discussies en verdiep je kennis: daarvoor is deze site.

Jongeren Milieu Actief is een organisatie voor en door jongeren die de positieve kant van het milieu laat zien: we delen gratis knuffels uit op straat tijdens “buy-nothing day”, we houden miss-koop verkiezingen, geven vegetarische en ecologische recepten en we bieden je de kans ecologisch op zeilvakantie te gaan! En, als het nodig is, voeren we actie. Ludiek, natuurlijk.

The world is hot, we keep it cool!

Advertenties

3 Responses to Wij zijn…

 1. Beste allen,

  Heb je zin in een oergezellig, informatief en milieu-actief weekend op Terschelling? Kom dan naar het Waddenwerkweekend om het natuurgebied ‘de Boschplaat’ van zwervuil te ontdoen! 26,27 en 28 september gaat het gebeuren. Kijk snel op http://www.waddenwerkweekend.nl voor meer informatie en opgave!
  Groeten!
  Mark van Kruining

 2. eppo gutteling schreef:

  Besten,

  Ik ben bestuurslid van een goedrenderend Kringloopcentrum in Apeldoorn. Ik ben aan het nadenken over het terugwinnen van textielgarens die nu verdwijnen in het restafval of via onze inname, omdat het kapot is, terechtkomen bij de poetsdoekenindustrie. En dat is toch down-sized. Kennen jullie adressen, sites waar ik meer informatie kan krijgen over de prijzen van uitgeselecteerde textielsoorten en de manieren waarop je dat half geautomatiseerd, half met handwerk zou kunnen uitselecteren en vermarkten. Nu bestaat ca. 10% van het restafval in de “grijze bak” uit textiel. En dat wordt dus verbrand, terwijl je het zou kunnen terugwinnen.

  Ben benieuwd.

  Eppo Gutteling

 3. Leuk initiatief! Wij zijn zelf ook een site begonnen dat gericht is op duurzame energie. Wij vergelijken alle energieleveranciers, maar we hebben natuurlijk de voorkeur aan groene energieleveranciers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: