Vegetarisme word steeds sexier

.

Naakte vega
De meest sexy vegetariër van 2004, Alicia Silverstone, is naakt in een commercial voor vegetarisme verschenen. Ze zal ook op posters verschijnen voor dezelfde campagne. Veel diepzinnige woorden worden er niet aan verspild: “Ik ben Alicia Silverstone en ik ben vegetariër. Er is niets in de wereld dat me meer heeft veranderd dan dit. Ik voel me zoveel beter en heb veel meer energie. Het is geweldig.” Je kunt de commercial bekijken op deze site:
http://www.peta.org/feat/alicia_psa/index.asp

Bron: www.krux.nl

Veganseksueel

Naast hetero-, homo- en überseksueel (metroseksualiteit is alweer passé) is er weer een nieuwe seksuele voorkeur ontwaard: vega(n)seksueel. Mensen met deze voorkeur weigeren intimiteit met de carnivoren onder bevolking. Lijkt me een effectieve strategie, zeker als Alicia Silverstone zich veganseksueel verklaart! Bron en hele artikel: NewScientist

En dan het minder leuke nieuws…

 • IJsberen krijgen kleinere piemeltjes, zo is uit een studie gebleken. De vraag is wat de oorzaak is, maar hormoonverstoring door chemicaliën is een belangrijke verdachte.
 • Australische draken (!?) blijken van geslacht te veranderen terwijl ze nog in het ei zitten als het buiten te warm is.
 • Onder vogels komen steeds meer en meer mannetjes voor terwijl er toch van beide geslachten even veel ter wereld komen. Blijkbaar zijn de vrouwtjes minder goed tegen veranderingen in hun leefomgeving bestand. Dit betekent dat de schattingen van hoeveel vogels er zijn, naar onder moeten worden bijgesteld omdat normaal gesproken alleen de mannetjes geteld worden.

Bron en gehele artikel: NewScientist

Conclusie:

Word vegetariër, kijk vooral ook eens naar de reactie op het vorige bericht. Het is sexy, hip en je redt er de wereld mee aangezien vlees een enorme bijdrage levert aan het broeikaseffect.

Advertenties

One Response to Vegetarisme word steeds sexier

 1. mvdv schreef:

  Van een collega:

  That’s what Hollywood calls “naked”. That’s what the French call “family movie”.

  Anyway, the Veggies win–we meat eaters are less glamorous, have more intestinal gas and think nothing of eating things that have faces. I wish I could be like Alicia! Gee, if I cut out meat, I can look like her! I’m convinced–no more meat for me;)

  S.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: