Gun je vibrator een tweede leven.

Ik moet er niet aan denken in welke hoedanigheid ze terugkomen, maar volgens ZAPROOT001 is het in Groot Britannië nu mogelijk om ook je “produktje” voor recycling aan te bieden… Als beloning krijg je 5 pond korting op de aanschaf van een ander soortgelijk stukje speelgoed.

De organisatie die het filmpje gepost heeft, viropop, wil groen op een hippe manier in beeld brengen. Een presentatrice van het kaliber MTV presenteerd allerlei grappig, sappig en groen nieuws. Tijdens dezelfde uitzending kwamen ook kinder-krukjes van kartonnen dozen en eetbare shampoo voortbij! Op dezelfde site kan je ook het filmpje bekijken.

Advertenties

2 Responses to Gun je vibrator een tweede leven.

  1. Leuk princiepe, zo’n actie zouden wij ook wel kunnen doen met een vibrator terugbrengen…maar aangezien we uitsluitend via internet verkopen wordt dat erg moeilijk. Toch een goed initiatief vind ik!

  2. mvdv schreef:

    Nou, waarom zou dat een belemmering zijn? Bekijk het filmpje waarnaar gelinkt word, en zie dat er geen toonbank aan te pas komt bij het retourneren. En eigenlijk horen ALLE electrische apparaten toch geretourneerd te worden…?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: