Win een thuisbioscoop!

tv.gifJuist, is je aandacht getrokken? Grrr… Nee, heus, ik ben geen zeurpiet, maar soms is het wel erg duidelijk dat sommige bedrijven milieu echt alleen maar als verkoopargument gebruiken. Kijk eens naar een website van BCC De site vraagt je een tip in te sturen om energie te besparen en vervolgens kan je daarmee een thuisbioscoop winnen… Oh, het is vast een heel zuinige thuisbioscoop, maar ergens klopt er toch iets niet. En waarom staat hun site eigenlijk letterlijk “onder water”… Ze geven alvast een voorproefje voor wat er gebeurd als iedereen aan thuisbioscoop gaat!

Kan het nog absurder? Vast wel! Bedenk zelf eens een wedstrijd met absurde prijzen en laat hem als reactie hier achter. Ik geef een vast een voorzet:

 

Geef ons je lekkerste vegetarische recept en win een jaar lang BBQ vlees van “Hans Worst, uw warme slager, Dorpslein 7, Leuteren aan Zee”.

Stuur ons je groenste tip voor vakantie en win een vliegreis naar de Noordpool (onder voorbehoud van weggesmolten vakantiebestemming).

Advertenties

2 Responses to Win een thuisbioscoop!

  1. bramreem schreef:

    De stichting tegen Zinloos Geweld heeft nu een actie waarbij je een auto kunt winnen door een tip tegen zinloos geweld in te voeren. Mijn eerste gedachte was: vallen er niet veel meer slachtoffers door auto’s dan door ‘zinloos geweld’?

  2. bramreem schreef:

    De HIER-campagne loofde trouwens ‘eco-reizen’ naar andere werelddelen uit voor klimaattips! Maar misschien waren dat wel reizen per roeibooit, dat stond er niet bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: