3 keer zo snel helemaal de verkeerde kant op…

warme aardeLange tijd was je naief als je dacht dat het warmer werd op aarde. Je was ofwel links en geloofde graag in doemscenarios, of je was lid van het grote publiek en snapte dus niets van het klimaat. Maar, langzaam krijg je nu dan toch gelijk. Verontrustend bericht op EnergiePortal.nl :de aarde wordt drie keer sneller warmer als werd voorspeld, de zeespiegel stijgt twee keer zo snel en de uitstoot van broeikasgassen stijgt 3x sneller als verwacht. Trekt er dan niemand eens aan de rem???

Zouden de groene mensen en de linkse mensen en de gewone mensen dan toch gelijk krijgen? Ik heb nu echt zoiets van “Zie je wel! ik heb het toch altijd geroepen!” Zullen we dan ook maar meteen tot actie over gaan of wachten we daar ook nog 20 jaar mee?

En jij? Wat vind jij ervan? Is Al-Gore de groene heilige die hij lijkt of kunnen we er op wachten dat hij ook ontmaskerd wordt? Denk je ook dat het mis gaat met onze eigenste blauwe bol of is het “a lot a-do ‘bout nothing?”

Advertenties

One Response to 3 keer zo snel helemaal de verkeerde kant op…

  1. howie schreef:

    Volgens mij wordt er al veel gedaan. De media aandacht, de verschuiving van de politieke agenda zijn naar mijn mening toch wel indicatoren dat er iets aan wordt gedaan. Het onderzoeksinstituut (IPCC) van de VN heeft een goede wetenschappelijke onderbouwing over het energieprobleem. Dit instituut en diens rapporten zijn de leidraad voor de politieke discussies. Hier zal toch wel iets uitkomen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: